Behandeling van Whiplash

De oorzaak van Whiplash is meestal wel duidelijk maar hoe mensen er vanaf moeten komen wat minder. De gevolgen van een Whiplash kunnen grote impact hebben op het leven van iemand. Zeker als deze gevolgen langdurig aanhouden. 

  • Uitgebreide voorselectie
  • Binnen 48 uur starten
  • Wekelijks een tussentijds verslag
  • Gemiddelde duur, 10 weken
  • Duurzaam resultaat
  • No cure, no pay!
  • GRATIS VRIJBLIJVENDE INTAKE!

De Doelgroep

Wij behandelen mensen met Whiplash gerelateerde klachten die hier al minimaal 2 á 3 maanden last van hebben en waar geen medisch aantoonbare oorzaak is gevonden voor de ervaren klachten.

PIJN OF ANDERE SYMPTOMEN
NA EEN BEHANDELSESSIE

Het kan voorkomen dat vlak na (dezelfde dag nog of een dag later) een behandelsessie verergering van klachten optreedt. Dit gebeurt doorgaans aan het begin van een behandeltraject. Dat zal een irritatiereactie zijn die doorgaans niet veel langer dan een dag duurt. Vaak is die goed te onderdrukken met paracetamol of ibuprofen.

 

Hoelang duurt een behandeltraject

Het traject heeft een gemiddelde duur van 10 weken met behandelsessies van drie kwartier tot anderhalf uur. Deze sessies liggen meestal een week uit elkaar maar dat kan door omstandigheden afwijken naar meer dan een week of twee keer per week. Eén van de redenen om dat te doen is om te bekijken hoe lang klachten wegblijven of onder controle blijven indien er een periode niet wordt behandeld. 

Betalen voor resultaten

Er is niets vervelender dan te moeten betalen voor iets wat niet heeft geholpen. Zeker als het om veel geld gaat. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om te betalen voor resultaten, no cure no pay! Voor dit pakket betaalt u meer dan het basispakket, maar het voordeel is dat u niet hoeft te betalen als de gewenste resultaten niet zijn behaald. Deze resultaten spreken wij vooraf helder met elkaar af.