Behandeling van Whiplash

De oorzaak van Whiplash is meestal wel duidelijk maar hoe mensen er vanaf moeten komen wat minder. De gevolgen van een Whiplash kunnen grote impact hebben op het leven van iemand. Zeker als deze gevolgen langdurig aanhouden. 

De Doelgroep

Wij behandelen mensen met Whiplash gerelateerde klachten die hier al minimaal 2 á 3 maanden last van hebben en waar geen medisch aantoonbare oorzaak is gevonden voor de ervaren klachten.

PIJN OF ANDERE SYMPTOMEN
NA EEN BEHANDELSESSIE

Het kan voorkomen dat vlak na (dezelfde dag nog of een dag later) een behandelsessie verergering van klachten optreedt. Dit gebeurt doorgaans aan het begin van een behandeltraject. Dat zal een irritatiereactie zijn die doorgaans niet veel langer dan een dag duurt.

 

Hoelang duurt een behandeltraject

Het traject heeft een gemiddelde duur van 10 weken met behandelsessies van drie kwartier tot anderhalf uur. In het begin adviseren wij 2 sessies per week en bij goede resultaten zullen wij de frequentie van de sessies gaan afbouwen naar 1 keer per week, 1 keer per 2 weken en daarna naar 1 keer per maand. Als de resultaten na een maand niet behandelen nog steeds duurzaam zijn en aangeleerde oefeningen werken nog steeds goed, dan zal het traject worden afgesloten. Daarnaast is er in de meeste situaties ruimte voor een nazorg traject. Dat houdt in dat als de klachten na een bepaalde tijd toch terugkomen of dat oefeningen niet goed meer goed werken, je terug kunt komen zodat wij je weer op weg helpen. Zo sta je er ook in de toekomst niet alleen voor.

Betalen voor resultaten

Er is niets vervelender dan te moeten betalen voor iets wat niet heeft geholpen. Zeker als het om veel geld gaat. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om te betalen voor resultaten, no cure no pay! Voor dit pakket betaalt u meer dan het basispakket, maar het voordeel is dat u niet hoeft te betalen als de gewenste resultaten niet zijn behaald. Deze resultaten spreken wij vooraf helder met elkaar af.