Behandeling van aspecifieke pijnklachten

Aspecifieke pijnklachten kunnen door verschillende gebeurtenissen ontstaan en kunnen een grote impact hebben op het werk of privéleven. Onze aanpak, in combinatie met de Instant Pain Relief Methode™ geeft tot nu toe hele goede resultaten. 

De Doelgroep

Wij behandelen mensen met Aspecifieke pijnklachten die hier al minimaal 2 á 3 maanden last van hebben en waar geen medisch aantoonbare oorzaak is gevonden voor de ervaren klachten.

PIJN OF ANDERE SYMPTOMEN
TIJDENS OF NA EEN BEHANDELSESSIE

Tijdens: Het komt voor dat een cliënt bij aanvang van een behandelsessie al hoofdpijn en eventueel andere symptomen heeft. In 70% van de gevallen zijn deze symptomen aan het einde van zo’n sessie geheel weg en in 17% van de gevallen met meer dan de helft gereduceerd. Het is nog niet voorgekomen dat iemand aan het einde van een sessie meer pijn had dan aan het begin.

Na: Het kan voorkomen dat vlak na (dezelfde dag nog of een dag later) een behandelsessie alsnog pijn optreedt. Dit gebeurt doorgaans aan het begin van een behandeltraject. Dat zal een irritatiereactie zijn die doorgaans niet veel langer dan een dag duurt.

 

Hoelang duurt een behandeltraject

Het traject behelst met enkelvoudige klachtgebieden gemiddeld acht behandelsessies. Deze sessies liggen meestal een week uit elkaar maar dat kan door omstandigheden afwijken naar meer dan een week. Eén van de redenen om dat te doen is te bekijken hoe lang een klacht wegblijft als er even niet wordt behandeld.

EFFECTIVITEIT

Bij Aspecifieke pijnklachten gebruiken wij ook de Instant Pain Relief Methode™ om mensen te behandelen. Zo’n 73% van de mensen die wij hebben behandeld ervaren geen pijn meer of hebben de pijn zodanig zelf onder controle dat die geen grote impact meer heeft op hun werk of privéleven.