Voor werkgevers met zieke medewerkers

Met de Instant Pain Relief Methode™ kunnen wij medewerkers met Aspecifieke pijnklachtenWhiplash en Migraine op een unieke en zeer efficiënte manier behandelen.

 

  • Uitgebreide voorselectie
  • Binnen 48 uur starten
  • Binnen 3 weken een prognose
  • Gemiddeld 10 wekelijkse behandelingen
  • Eigen werkzaamheden laten hervatten
  • Duurzaam resultaat
  • No cure, no pay!
  • GRATIS VRIJBLIJVEND ONDERZOEK!

Hekman & Kosters is uniek 

Wij maken gebruik van de Instant Pain Relief Methode™doen een goede voorselectie, nemen de tijd voor onze cliënten, bieden zorg op locatie én werken ook op basis van no cure, no pay(!).

Hoe lang duurt een traject

Het traject behelst gemiddeld tien behandelsessies van drie kwartier tot anderhalf uur. Deze sessies liggen meestal een week uit elkaar maar dat kan door omstandigheden afwijken naar meer dan een week of twee keer per week. Eén van de redenen om dat te doen is om te bekijken hoe lang klachten wegblijven of onder controle blijven indien er een lange tijd niet wordt behandeld.

 

De methode

De Instant Pain Relief Methode™ is een combinatie van manuele behandeling waarin verklevingen en beknellingen van bindweefsel, spieren, bloedvaten en zenuwen worden opgeheven en bewegingsinstructie waarbij te hoge of te lage spanning in weefsels wordt genormaliseerd. Als de veroorzakende weefsels goed gevonden en bewerkt kunnen worden dan zal het resultaat direct merkbaar zijn. 

Je zal aan het eind van een traject óf volledig verlost zijn van de klachten óf een oefening hebben gekregen waarmee de klacht zelfstandig onder controle kan worden gehouden zodat er normaal kan worden gefunctioneerd bij een acceptabel pijnniveau. Een aantal cliënten zal eens in de zoveel tijd een onderhoudsbehandeling nodig hebben.

Ziekteverzuim, een kostbaar probleem

Als werknemers in de ziektewet zitten omdat ze door pijnklachten niet hun normale werk kunnen verrichten, is dat vaak een kostbaar probleem. Zeker als het lange tijd duurt. Vaak moet er vervanging worden geregeld, kosten die doorlopen en er is een daling in de omzet/winst. Deze kosten komen al snel boven de €5.000,- per maand uit. Wij behandelen werknemers effectief en helpen ze binnen korte tijd weer aan het werk. Onze behandelingen zorgen ervoor dat je snel van deze financiële zorg verlost bent.

Betalen voor resultaten

Er is niets vervelender dan te moeten betalen voor iets wat niet heeft geholpen. Zeker als het om veel geld gaat. Daarom bieden wij je als werkgevers de mogelijkheid om te betalen voor resultaten, no cure no pay! Voor dit pakket betaal je meer dan het basispakket, maar het voordeel is dat je niet hoeft te betalen als de gewenste resultaten niet zijn behaald. Deze resultaten spreken wij vooraf helder met elkaar af.