Vincent Hekman

Ervaringsdeskundige

Marketing, Relatiebeheer & Innovatie

Ik ben ondernemer en kenmerk mij als een echte, sociaal georiënteerde probleemoplosser. Een oplossing vinden voor het behandelen van SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten) is ontstaan nadat ikzelf 10 jaren heb moeten revalideren van SOLK

Door vele medische specialisten en therapeuten ben ik gezien en behandeld, zonder al te veel resultaat. “Uitbehandeld” of ”Tussen de oren”, dat is wat ik te horen kreeg. Door bijna alleen maar op bed liggen en alleen nog kunnen functioneren door elke dag zware pijnstillers te slikken was het punt aangebroken dat ik zo niet meer verder wilde leven.

Er was na jaren revalideren een behandelaar die steeds meer voor elkaar kreeg. Het was niet veel maar ik kon onder de zwaarste medicatie weer activiteiten oppakken. In 2019 kwam ik in contact met Giacomo Kosters. Uiteindelijk in 2020 de keus gemaakt om mij door hem te laten behandelen. En daar werd dan ook de grootste vooruitgang geboekt.

Mijn nek- en hoofdpijnen zijn nu al vanaf augustus 2020 hanteerbaar en dat met 5e behandeling. Op af en toe wat paracetamol gebruik na slik ik geen pijnstillers meer. Het heeft mij geïnspireerd waardoor ik deze behandelpraktijk heb opgezet om het ook ”anders” te gaan doen en zo veel mogelijk mensen te helpen die ook ”uitbehandeld” lijken te zijn.

Frieda Eisen

Toegepast psycholoog

Mindfulness & ACT

Sinds 2015 ben ik werkzaam als therapeut, coach, docent en trainer. Mijn interventies komen vanuit de positieve psychologie en ik ben gecertificeerd om mindfulness en ACT aan te kunnen bieden. Ik geef therapie op een positieve manier met een nuchtere aanpak en een persoonlijke benadering (op maat), waardoor je in staat bent om je leven weer in balans te brengen en te ervaren wat voor jou waardevol is in het leven.

Na de middelbare school en een studie bouwkunde heb ik vele jaren met plezier als interieurontwerper gewerkt. Rond 2004 veranderde er veel op privégebied. Daarna groeide de behoefte aan meer balans in mijn leven en rust in mijn hoofd. Nieuwsgierig geworden heb ik me opgegeven voor een therapeutische training, gebaseerd op ACT (Acceptance & Commitment Therapy).

Mijn passie voor mijn werk neemt toe door resultaten die ik zie en hoor tijdens de sessies. Heel bijzonder om getuige te mogen zijn van versterking van persoonlijke veerkracht; op een flexibele manier leren omgaan met obstakels die je tegen komt, zodat je kunt blijven investeren in de dingen die je écht belangrijk vindt.

Hekman & Kosters