Voor particulieren met pijnklachten

Met de Instant Pain Relief Methode™ kunnen wij mensen met Aspecifieke pijnklachten, Whiplash en Migraine op een unieke en zeer effectieve manier behandelen. Naast fysieke klachten behandelen wij ook psychische en cognitieve klachten als burn-out, PTSS, angst, vergeetachtigheid en concentratieproblemen.

 

Hekman & Kosters is uniek 

Wij maken gebruik van de Instant Pain Relief Methode™,
nemen de tijd voor onze cliënten en bieden ook behandelingen aan op locatie.

Hoe lang duurt een traject

Het traject behelst gemiddeld tien behandelsessies van drie kwartier tot anderhalf uur. Deze sessies liggen meestal een week uit elkaar maar dat kan door omstandigheden afwijken naar meer dan een week of twee keer per week. Eén van de redenen om dat te doen is om te bekijken hoe lang klachten wegblijven of onder controle blijven indien er een lange tijd niet wordt behandeld.

 

De methode

De Instant Pain Relief Methode™ is een combinatie van manuele behandeling waarin verklevingen en beknellingen van bindweefsel, spieren, bloedvaten en zenuwen worden opgeheven en bewegingsinstructie waarbij te hoge of te lage spanning in weefsels wordt genormaliseerd. Als de veroorzakende weefsels goed gevonden en bewerkt kunnen worden dan zal het resultaat direct merkbaar zijn. 

Je zult aan het eind van een traject óf volledig verlost zijn van de klachten óf een oefening hebben gekregen waarmee de klacht zelfstandig onder controle kan worden gehouden zodat er normaal kan worden gefunctioneerd bij een acceptabel pijnniveau. Een aantal cliënten zal eens in de zoveel tijd een onderhoudsbehandeling nodig hebben.

vergoedingen & kosten delen

Onze behandelingen worden helaas niet vergoed door zorgverzekeraars. Dit kan anders zijn als je bijvoorbeeld in een letselschadetraject zit.
Het is wellicht mogelijk dat je werkgever of uitkeringsinstantie de kosten met je deelt of wellicht volledig vergoed. Hierover kunt je natuurlijk zelf contact met hen opnemen maar dit kunnen wij ook voor je doen. Tijdens een kennismakingsgesprek of intake kunnen wij je hierover meer vertellen.