je hebt EEN ONGEVAL GEHAD, wat nu?

Na een ongeval is het verstandig om je zo snel mogelijk te laten adviseren over mogelijke gevolgen en wat je dan het beste kunt doen, ook als de gevolgen in eerste instantie mee lijken te vallen. Helaas worden mogelijke gevolgen, zeker op lange termijn vaak onderschat. Bij Hekman & Kosters kun je terecht voor de onderstaande punten. 

  • Multidisciplinaire aanpak
  • Behandeling van pijnklachten bij SOLK
  • Behandeling van psychische klachten
  • Behandeling van cognitieve klachten
  • Advisering over houding en bewegen
  • Advisering bij keuze juridische ondersteuning
  • Ondersteuning en ontzorging
  • Gesprekken met ervaringsdeskundige
  • Multidisciplinair nazorg traject

  Plan vandaag nog je gratis en vrijblijvend adviesgesprek of onderzoek. Zo ben je goed voorbereid en sta je niet voor verassingen!

  ‘’Twee jaar geleden ben ik van achteren aangereden in mijn auto. In eerste instantie leek het allemaal wel mee te vallen, ik had wat pijn in mijn nek en een stijf gevoel in mijn schouders en rug en dacht dat gaat vanzelf wel over. Het ging alleen niet over en na verloop van tijd werden de klachten alsmaar erger. Ik kreeg steeds meer pijn in mijn nek en schouders, hoofdpijn en ook last van tintelingen en verdoofd gevoel in mijn armen en handen. Mijn rug ging ook steeds meer zeer doen en soms straalde dat uit naar mijn benen. Uiteindelijk moest ik stoppen met werken en op een gegeven moment ging de verzekeraar ook ineens moeilijk doen over van alles en nog wat. Ik regelde alles zelf en werd er doodmoe van. Achteraf had ik beter meteen na het ongeluk advies kunnen inwinnen over de mogelijke financiële, juridische en gezondheidsgevolgen want dat heb ik erg onderschat.

  Voor de pijnklachten heb ik van alles geprobeerd, fysio, dry needling, oefentherapie maar niks hielp. Op een gegeven moment werd er gezegd dat het waarschijnlijk “tussen de oren zat ” en heb ik psychotherapie gehad en een soort van fitness om “mijn belastbaarheid te verhogen”. Maar de pijnklachten gingen niet weg!

  Pas na lange tijd kwam ik terecht bij Hekman & Kosters. Een specialist in het behandelen van pijnklachten na een ongeval. Hun behandeling heeft mij heel veel gebracht want ik heb nauwelijks nog pijn en met een aangeleerde oefening kan ik die steeds makkelijk en snel weer weg krijgen. Zij hebben mij ook geholpen met het vinden van een advocaat die voor mij uiteindelijk een goede schadevergoeding hebben geregeld. Ook heb ik alle gemaakte kosten terug gekregen. Bij Hekman & Kosters had ik een fijn centraal aanspreekpunt, zij regelden vrijwel alles voor mij en hadden nauw contact met mijn advocaat. Zo hoefde ik zelf niet meer zoveel te doen behalve mij te richten op mijn herstel. Ik kan het iedereen aanraden!’’

  L. van Rijn

  Pijnklachten na een ongeval, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  ”Twee jaar na mijn auto ongeluk ben ik bij Hekman & Kosters in behandeling gekomen. Voordat ik hier kwam heb ik 2 jaar lang fysiotherapie gehad en maandelijks door een manueel therapeut gezien en behandeld, dit zorgde ervoor dat ik even van de pijn verlost was maar het kwam altijd weer terug. Toen ik hier kwam had ik eindelijk het gevoel dat mijn klachten begrepen werden en werd het ook duidelijk dat het niet allemaal ‘tussen mijn oren zat’, zoals ik vaker gehoord heb.

  De afgelopen jaren ging het op veel vlakken minder, zo ben ik weer een opleiding gaan doen richting de kant van begeleiden omdat de zorg veel te zwaar werd. De behandelingen zijn echt positief uitgepakt, mijn klachten zijn zo goed als weg en de klachten die er nog zijn kan ik zo goed als onder controle houden met oefeningen die ik meegekregen heb.

  Mocht je soortgelijke klachten hebben zou ik zeggen, geef Hekman & Kosters een kans en je zal positief verrast worden!”

  E. Boertje

  Pijnklachten na een ongeval, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️