Letselschadespecialist

Als jurist, expertisebureau of schadeverzekeraar met cliënten of wederpartijen die als gevolg van een ongeval lijden aan Aspecifieke pijnklachten, Whiplash of Migraine bent u bij ons aan het juiste adres. Wij behandelen deze aandoeningen met hoge succespercentages, kunnen snel starten met een traject en leggen de lat hoog waar het gaat om de uitkomst van een behandeltraject. Eventueel tegen no cure no pay voorwaarden!

 

 

Cliënt aanmelden

Heeft u een cliënt met Aspecifieke pijnklachten, Whiplash of Migraine? Dan kunt u deze cliënt hieronder aanmelden voor een traject. Als wij alle gegevens hebben ontvangen, dan sturen wij ook een offerte en behandelovereenkomst toe. 

Waarom hekman & kosters

Door het gebruik van onze Instant Pain Relief Methode™ behalen wij hoge slaagpercentages.

Gemiddeld binnen 10 weken zodanig hersteld dat normale activiteiten hervat kunnen worden. 

Betalen voor resultaten? Dat kan! Onze trajecten zijn ook af te nemen op basis van ”No cure, no pay”.

onze werkwijze

Succespercentage

Hekman & Kosters heeft de Instant Pain Relief Methode ontwikkeld om mensen met Aspecifieke pijn, Whiplash en Migraine goed te kunnen behandelen, voor een duurzaam resultaat. Bij cliënten met Migraine zien wij dat de aanvallen in 47% van de gevallen langdurig weg blijven en in 35% van de gevallen de frequentie gemiddeld met 70% daalt. Dat houdt in dat 82% de normale activiteiten weer kan hervatten zonder het gebruik van medicatie.

Bij Aspecifieke pijn & Whiplash zien wij dat in zo’n 73% van de gevallen cliënten geen pijn meer ervaren of de pijn zodanig onder controle hebben dat het geen grote impact meer heeft op het werk of privéleven.