GESPECIALISEERD IN HOOFD, NEK, SCHOUDER & RUGKLACHTEN

EXPERT IN WHIPLASH & MIGRAINE

Werkgever

Heb je een zieke werknemer met Aspecifieke pijnklachten, Whiplash of Migraine? Hekman & Kosters gaat verder dan alleen behandelen en werken ook op basis van no cure no pay! Eén focus, jouw werknemer snel en duurzaam het eigen werk laten hervatten.

Letselschadespecialist

Als jurist, expertisebureau of schadeverzekeraar met cliënten of wederpartijen die als gevolg van een ongeval lijden aan Aspecifieke pijnklachten, Whiplash of Migraine ben je bij ons aan het juiste adres. Wij behandelen deze aandoeningen met hoge succespercentages, kunnen snel starten met een traject en leggen de lat hoog waar het gaat om de uitkomst van een behandeltraject. Eventueel tegen no cure no pay voorwaarden!

Wat wij bieden

Gratis intake met een onderzoek van circa 60 minuten. Met een direct verneembaar resultaat

 

Het succespercentage van een migraine behandel-traject is bij ons op dit moment hoger dan 90%

Massage en bewegings-therapie volgens de  unieke Instant Pain Relief Methode

Al zolang ik mij kan herinneren heb ik een hele hoge spierspanning in mijn nek en schouders. Als gevolg hiervan had ik vaak hoofdpijn en tintelingen in mijn armen en vingers. Ik kon ’s nachts niet op mijn zij liggen en zelfs bij het ‘bankhangen’ kreeg ik dove armen en vingers als ik niet helemaal rechtop zat. Jarenlang ben ik behandeld door fysiotherapeuten en masseurs tot homeopaten en podotherapeuten aan toe die met een scala aan technieken en instrumenten als dry-needling, deep tissue massages, oefeningen en middeltjes poogden de symptomen te verlichten.

De verlichting was echter vaak van korte duur en een duurzame oplossing leek niet mogelijk te zijn. In 2021 kwam ik terecht bij Hekman & Kosters, die aangaven met een innovatieve techniek aspecifieke pijnklachten te kunnen behandelen. Ik startte mijn traject hier met het invullen van een uitgebreide vragenlijst en in een intakegesprek werden alle aspecten van mijn pijnklachten belicht en uitgevraagd. Alleen deze benadering zorgde er al voor dat ik met een veilig en vertrouwd gevoel het traject inging.

Al na 2 à 3 behandelingen merkte ik een verschil in mijn nek en schouders, mijn mobiliteit werd beter en de aangedane gebieden soepeler en beweegbaarder. Ook trok de hoofdpijn wat minder vaak op en kon ik beter zitten en liggen zonder pijn en tintelingen. Dit effect werd na elke behandeling beter voelbaar.

Verder werd ik niet alleen fysiek behandeld, ik kreeg tijdens de sessies namelijk ook kleine lesjes in anatomie en uitgebreide uitleg over hoe de spierstructuren in elkaar zitten en invloed op elkaar hebben en zo diverse klachten kunnen veroorzaken. Door deze kennis te koppelen aan simpel uit te voeren oefeningen voor thuis kon ik zelfs mijn eigen behandelaar worden op momenten waarop dit nodig was.

Na afronding van het traject kwam ik tot de conclusie dat ik sinds de klachten begonnen nog nooit zo weinig last had gehad van de ergerlijke symptomen waarmee ik al jaren liep. Op momenten dat het toch weer de kop opsteekt kan ik zelf een aantal simpele oefeningen uitvoeren waarbij de pijn weer snel onder controle is. Kortom, ik kan Hekman & Kosters aan iedereen aanraden!

 

D. Spannenburg

Aspecifieke pijnklachten

Hekman & Kosters is aangesloten bij het NIBIG.
Het NIBIG verleent allerlei diensten aan zorgverleners en opleiders. Tevens zijn we hierdoor geregistreerd in het kader van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen en in dit kader beschikken over een door de overheid erkende Geschillencommissie en beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.